sabato 16 luglio 2016

pc 16 luglio - TKP/ML in piazza



Müslüm Elma`dan Siyasi Savunma ! Mahkeme önünde Miting!
100MEDIASIMAG4146
TKP/ML yöneticileri ve üyeleri suçlamasıyla 15 Nisan 2015 tarihinden buyana, Alman devletinin tutsak ettiği 10 ATiK `li aktivist devrimcinin Münih OLG mahkemesinde bugün 7. duruşması görüldü.
100MEDIASIMAG4142Duruşmada Müslüm Elma siyasi savunmasına, Dünyada devrim,sosyalizm ve komünizm şehitleri anısına saygı duyduğunu belirterek başladı. Emperyalist Sistemi,Gericiliği,devlet terörünü ve Faşist Türk devletinin karekterini açıklayan bir konuşma gerçekleştirdi. Devrimcilerin ve Komünistlerin cinayet örgütleri olmadığını ve olmayacağını, ” terörü” yaratan ve katliamları uygulayan, savaşlarda milyonlarca insanı katleden emperyalist sisteme dikkat çekti.

“Gerici barbar cinayet şebeklerinin ve devlet terörünün karşısında savunma ve direnme meşrudur bir haktır”. “Devrimci komünistler direniyorlar ve mücadele ediyorlar ve sömürücü barbar sistemleri ortadan kaldırıncaya dek mücadelelerine devam edecektir “ diyerek savunmasına devam etti. Davayı izlemeye gelen kitle, dayanışma amaçlı katılan Milletvekili ve Sendikacılar, Demokratik Kurum Temsilcileri Mahkeme önünde bir Miting gerçekleştirerek ” Devrimci tutsaklar onurumuzdur” şiarıyla 10 devrimci tutsağa sahip çıktılar.
Davanın 8. Duruşması günü olan 22.07.2016 Cuma günü saat 9.30 da Savunmanın sunumuna devam edilecek.

Nessun commento:

Posta un commento